Abonneren  Inloggen

Hunkeler Innovationdays: ‘Verwachtingen overtroffen’

14 maart 2023

De veertiende editie van Hunkeler Innovationdays heeft wederom een recordaantal bezoekers weten te trekken. Met 6700 bezoekers lag het opkomstpercentage iets boven het niveau van 2019. De verwachtingen van organisator Hunkeler zijn daarmee overtroffen.

‘Hunkeler InnovationDays liet duidelijk zien hoe belangrijk dit evenement is in de grafische industrie. Dat bezoekers vanuit 100 landen naar Luzern kwamen, verdient speciale vermelding,’ aldus Hunkeler. Gemiddeld verbleven bezoekers meer dan 2 dagen op de beurs. ‘Ondanks de constante groei zijn het karakter en het doel bewaard gebleven en is Innovationdays trouw gebleven aan zijn oorspronkelijke claim: een branchebijeenkomst zijn voor partners rond hoogwaardig digitaal printen en afwerken, en bezoekers praktische en relevante oplossingen laten zien’.

De statistieken van Hunkeler Innovationdays 2023

De volgende Hunkeler Innovationdays vindt plaats van 24 t/m 27 februari 2025. Lees hier een kort verslag van ons bezoek. In PRINTmatters 2, die in april verschijnt, lees je een uitgebreid verslag van Hunkeler Innovationdays 2023.

De stand van Hunkeler

Neem een proefabonnement en ontvang de nieuwe PRINTmatters in de bus